Gratis Aanmelden

Oudere bejaarde verwennen

Livi_na (37)

Ik ben hier niet om alleen te praten, maar ook niet om gewoon random mensen te spreken. Dus spreek me gewoon aan en dan kijken we of het klikt! En dan verwacht. ik dat het geweldig gaat zijn tussen ons Ik wil iemand die interessant is en geïnteresseerd is in mijn leven. Iemand die geen eikel is en gemeen is. Stuur me een berichtje als je het ziet zitten.

Maak contact met haar
  1. Naam: Livi_na
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Hoenderloo
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: grijs
  10. Haarkleur: bruin
  11. Opleiding: Universiteit
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Oudere bejaarde Livi_na van 37 uit Hoenderloo, Gelderland verwennen
Mirrorseks (65)
★★★★★
Wie zegt dat oudere mensen geen behoefte meer aan seks hebben , die kent mij niet. Ik heb een grote honger naar seks en heb het idee dat dat met de jaren steeds heftiger word. Ik ben getrouwd en mijn man heeft erectie problemen, vandaar dat ik heb besloten om het buiten de deur te zoeken. Wel discreet!
Hitsige oma sexdaten
Joanna1946 (71)
★★★★☆
Gezelligheid dat staat voor mij centraal , ik geniet van alles wat het leven mij bied en hou van lachen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, dat is echt mijn motto. Ik ben alweer een tijd alleen en wil daar graag verandering in brengen, maar ik ben niet iemand die zomaar op een vreemde afstapt. Ik heb daarom de stap gewaagd en hoop via deze weg een gezellige man te vinden!
Lekkere bejaarde ontmoeten
BBW19560414 (61)
★★★★☆
Gehuwd ben ik nog steeds. En na al maanden de sleur erin heb ik besloten te zoeken naar een ander. Hoe het gaat lopen weet ik niet maar in ieder geval je krijgt er veel vrouw voor terug.
Lekkere oma afspraakjes
Mooielelie (74)
★★★★★
Een hartelijke en verzorgde vrouw die sinds haar pensioen veel tijd over heeft. Ik heb best wat dingen om te doen en ik heb lieve mensen om mij heen maar ik mis toch de aanwezigheid van een lief karakter. Iemand waar ik alles mee kan delen. Misschien vind ik die leuke spontane man hier wel want ik geloof er nog steeds in.
Hitsige bejaarde verwennen
Nastygilf (61)
★★★★★
Ik dacht eerst altijd volstrekt hetero te zijn want ik hou van een goede harde pik diep in mij, maar ik werk nu sinds 2 jaar achter de bar in een lesbo cafe en heb er met een aantal sex gehad en dat is werkelijk heerlijk, dus ik ben erachter gekomen dat ik bi-sexueel ben.
Oudere oma daten
krachtig54 (63)
★★★★☆
Het is zo ik en al 60 jaar. Toch heb ik ook nog mijn behoeftes. Thuis hoef ik niets meer te proberen want mijn man heeft geen wensen meer. Ik heb daarom de vrijheid gekregen om toch een man te zoeken voor mijn genot. Ik en heel gewillig en jij komt bij mij niets te kort.
Oude oma vinden
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Tak afzagen (Klus van 4 uur)
Eefke
★★★★★★★★★☆
Ik heb nu al sinds 2 maanden een lek in mijn dak en alle offertes zijn onbetaalbaar. Ik wil het nu op deze manier proberen... met een betaling die 100% in natura is.
Lek repareren (Klus van 3 uur)
Janneke
★★★★★★★★★☆
Hoi ik heb een extra stopcontact nodig in mijn bureau. Kom jij dat voor mij installeren? Dan zal ik daarna als beloning heel goed voor jou zorgen... in bed...
Huisdier verzorgen (Klus van 1 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten