Gratis Aanmelden

Mooie bejaarde vinden

Sweetkind (52)

Ik ben een hele lieve en zorgzame persoon en wil dat met iemand delen Jij bent betrouwbaar en goudeerlijk. Daarnaast zie je er goed uit en heb je geen problemen om je aan te passen

Maak contact met haar
  1. Naam: Sweetkind
  2. Leeftijd: 52 Jaar
  3. Woonplaats: Wemeldinge
  4. Provincie: Zeeland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur: gezet
  9. Oogkleur: grijs
  10. Haarkleur: bruin
  11. Opleiding: middelbare school
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Mooie bejaarde Sweetkind van 52 uit Wemeldinge, Zeeland vinden
BBW19560414 (61)
★★★★☆
Gehuwd ben ik nog steeds. En na al maanden de sleur erin heb ik besloten te zoeken naar een ander. Hoe het gaat lopen weet ik niet maar in ieder geval je krijgt er veel vrouw voor terug.
Lekkere oma afspraakjes
MagdaLL (60)
★★★★☆
Hoi! Bedankt voor het checken van mijn profiel. Ik weet zeker dat ik weet wat je hier bracht, hihi. Dus, mijn naam is Magda en ik ben een eenzame vrouw die veel aandacht van een aardige en sexy kerel nodig heeft. Als je denkt dat jij degene bent, laat het me dan weten.
Mooie oma sexdaten
comfortabele (64)
★★★★★
Een heerlijke volle vrouw die het opwindend vindt om onderdanig te zijn. Ik vind het heerlijk om vastgebonden te worden en zoek een betrouwbare man die mij op dat gebied wil domineren. Grenzen verkennen spreekt mij erg aan. Ik ben goed verzorgd en ik houd wel van een geheimpje
Hete oma neuken
dikkertjedap (66)
★★★★★
Hoi mannen ik ben Carla 62 jaar en gelukkig getrouwd. Man is een beetje ziek en kan niet heel veel meer. Ik ben niet van plan om bij hem weg te gaan maar ik mis wel wat. Ben niet een van de slankste dus je moet wel van knuffelvlees houden. Hoop hier een man te vinden om leuke dingen mee te doen, zie je het zitten?
Mature bejaarde ontmoeten
Els1956 (61)
★★★★★
Ik ben Els , gelukkig gescheiden en werkend in de gehandicaptenzorg. Soms zijn de avonden lang dus een leuke babbel is welkom. Na regen komt zonneschijn, ik heb zelf na een moeiijke periode het geluk weer gevonden. Mijn drie kinderen steunen mij door dik en dun, nu nog een leuke man of is dat teveel gevraagd?
Rijpe oma sex
MijnHart (64)
★★★★☆
Ik ben een reislustige dame op leeftijd. Ik hou heel erg van Zuid-Frankrijk en heb een tweede woning in Bargemon. Hier kom ik heerlijk tot rust. Mediteer ik, schilder ik, lees ik boeken en maak ik lange wandelingen.
Mature oma neuken
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
Caitlynn
★★★★★★★★★★
Ik ga bij mijn vriendin intrekken en ik zoek een sterke man die me kan helpen met de verhuizing. We zijn beiden bi-seksueel, misschien vinden we een leuke beloning?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten