Gratis Aanmelden

Hitsige bejaarde afspraakjes

Indy_81 (36)

Lieve mannen van Nederland... mijn naam is Indy en ik ben op zoek naar een gezellig maatje en minnaar. Ik heb een dochtertje van 4 die deels bij haar vader woont na onze scheiding, een lieve Golden Retriever Max waar ik graag mee wandel, een konijn Snabbel (is van mijn dochtertje) en verder is het regelmatig een zoete inval bij mij thuis met vrienden. -

Maak contact met haar
  1. Naam: Indy_81
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Darp
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: bruin
  10. Haarkleur: zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Hitsige bejaarde Indy_81 van 36 uit Darp, Drenthe afspraakjes
ClaireinDroomland (60)
★★★★☆
Gezellige vlotte mollige dame en ik heb daar geen problemen mee. ik ben trots op mijn lichaam en vind het ook heerlijk om verwend te worden en jou te verwennen, jou pik lekker tussen mijn dikke tieten wrijven bijvoorbeeld
Oude oma dating
Nastygilf (61)
★★★★★
Ik dacht eerst altijd volstrekt hetero te zijn want ik hou van een goede harde pik diep in mij, maar ik werk nu sinds 2 jaar achter de bar in een lesbo cafe en heb er met een aantal sex gehad en dat is werkelijk heerlijk, dus ik ben erachter gekomen dat ik bi-sexueel ben.
Oudere oma daten
kwetsbaredame (68)
★★★★★
Speeltjes gebruiken en solo seks ben ik onderhand wel zat, dat doe ik de laatste 3 jaar al en dat voor iemand die altijd seksueel actief is geweest, is dat een grote ramp.
Oude bejaarde daten
BBW19560414 (61)
★★★★☆
Gehuwd ben ik nog steeds. En na al maanden de sleur erin heb ik besloten te zoeken naar een ander. Hoe het gaat lopen weet ik niet maar in ieder geval je krijgt er veel vrouw voor terug.
Lekkere oma afspraakjes
Lisatje2 (63)
★★★★☆
De hemel zij geprezen, ik ben blond (Hoewel de verf een handje heeft geholpen) maar nu kan ik me zonder argwaan te wekken, voor de domme houden. Genoeg over mijn uiterlijk, mijn foto's zeggen meer dan 1000 woorden. Hoe vind je de foto met mijn buurmeiske? Wat een zotten niet?
Lekkere oma dating
Passievol (60)
★★★★★
Hallo ben erica ben wel lekker rond maar ook nat en super geil ben jij de man die mij aan kan ik hoor van jou. wat jij allemaal te vertellen hebt daarna kunnen we lekker verder gaan.
Hitsige oma verwennen
Pietronella
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn oven kan schoonmaken. Ik heb er iets in laten exploderen, maar het lukt me niet om alles weg te krijgen. Mijn borsten zijn jouw beloning..
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
Lieselot
★★★★★★★★★★
Het water in mijn vaatwasser wordt niet meer warm.. Is hier iemand die daar eens naar zou willen kijken? Als beloning zal ik je ter plaatse aftrekken...
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Saar
★★★★★★★★★★
Ik ben genoodzaakt om hier een advertentie te plaatsen, want ik heb dringend een reparatie uit te laten voeren. Het is niet moeilijk voor een klusjesman, wel voor mij. In vergoed in natura
Reparatie (Klus van 1 uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Tak afzagen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten